V čem je trik, da lahko nekateri jemo kolikor nam srce poželi, se ne redimo in po obroku nismo nikoli utrujeni? Zakaj je večina ljudi po drugi strani čedalje bolj utrujenih, bolnih in nesrečnih? Naši geni igrajo manjšo vlogo kot si mislite, dedujemo predvsem recepte in navade…

Vabljeni na spletni coaching program, kjer vas bomo s skupnimi močmi vodile do fantastičnih rezultatov, s pomočjo polnovredne rastlinske prehrane in izjemnega podpornega sistema! Vsaka od nas je namreč mojstrica na svojem področju, vse pa se zavedamo pomena prehrane za naše zdravje, vitkost in vitalnost! 🤗

Naj vam na hitro predstavim naš trio:

🍀🍀🍀
1. Špela Vehar – zahtevne informacije o delovanju telesa in presnovi različne hrane zna kmečko enostavno predati svojim varovancem. Nauči vas ne samo tega, kaj morate storiti, da bi se bolje počutili in izgledali, temveč tudi, zakaj bi to storili. Razloži vam, kako ste prišli do stanja, v kakršnem ste sedaj in kako boste iz njega tudi odšli, če se tako odločite. Brez lakote, brez odrekanja, brez ubijanja svojega telesa v fitnesu. Njen moto je, da dobrega prehranskega svetovalca plačate enkrat in nikoli več. Če ste pri njej več kot tri mesece zaradi nerazumevanja delovanja svojega telesa in prehrane, to dojema kot neuspeh, saj je njen glavni namen ustvarjanje prehransko samozavestnih posameznikov, ki razumejo svoje telo in zato jim tudi ni tezko ustrezno skrbeti zanj.

🍀🍀🍀
2. Lili Knafelc – Lili je oseba, ki je svojemu telesu, ki so mu zdravniki namenili le še nekaj življenja, pomagala, da oživi s tem, da je začela sistematično spreminjati svoj mentalni in čustveni proces. Iz ženske, ki je bila prestrašena in je sledila sugestijam drugih o tem, kaj naj počne, se je z vajo in intenzivnim delom na sebi, razvila v žensko, ki je pogumna, topla, odprta in hvaležna za vsak nov dan, ki ga doživi. Lili pomaga ljudem razbiti negativne vzorce in prepričanja, ki jih imajo o sebi. Pomaga vam spremeniti pogled nase in na svet, s pomočjo česar lažje uvedete tudi spremembe v prehrani. Namreč, če imamo sebe radi, začnemo vase dajati samo hrano, ki jo ima rado naše telo. Če se ne sprejemamo, pa vase mečemo smeti, ki v nas ne sodijo.

🍀🍀🍀
3. Žana Hrastovšek – Moja strast je ustvarjanje in iskanje receptov, ki spremenijo še tako osnovna in enostavna živila v jedi, ki zadostijo tako vsem našim hranilnim potrebam kot tudi našim brbončicam. Verjamem, da lahko vsak od nas prebudi kuharja v sebi, če imamo le nekoga, ki nam da tist začetni navdih, tiste osnovne recepte, trike in nasvete, ki nas inspirirajo. Vse moje jedi so rastlinske, brez dodanih olj in sladkorja. Vsi recepti pa so enostavni, zasnovani pa so tud tako, da vzamejo čim manj časa in ustvarijo čim manj umazane posode.
Torej z vami bom delila kaj so tisti osnovni recepti, triki in nasveti, ki jih potrebujete, da boste hitro vzljubili vaš nov način prehranjevanja in predvsem to, kako se boste ob tem počutili!

Združile smo se zato, da vam bomo v čim večjo podporo na vaši poti do zdravja, sreče in vitalnosti.

Kaj lahko pričakujete:

📍dnevno podporo in nasvete v online chat skupini
📍tedenska 45 min live FB srečanja, kjer vam odgovarjamo na najbolj pereča vprašanja, ki jih imate glede vašega zdravja
📍Špelino e-knjigo pot do vitalnosti z recepti in nakupovalnimi seznami
📍Lili nudi vodene meditacije, vizualizacije in hipnoterapije za popolno sprostitev in okrepitev imunskega sistema ter tehnike za odpravo vzorcev, prepričanj, zamer, tesnobe, žalosti, depresije, zasvojenosti od česarkoli…
📍Žana vam bo zaupala kaj so tisti osnovni recepti, triki in nasveti in kako pripraviti svoje najljubše jedi tako, da so podporne za vaše zdravje, vitkost in vitalnost.

Kaj pa cena? Redna mesečna cena je 77€, kar je za takšno količino znanja in podpore, kot vam ga lahko nudimo, drobiž:

1. 💸PRIHRANEK💸

S pomočjo znanja iz tega programa boste prihranili tono denarja. Večina mojih strank pred programom na dnevni ravni za hrano zapravi od 5€ do 10€, torej od 150€ do 300€ . Z našimi nasveti in podporo večina mojih strank zapravi zgolj 2€ do 3€ na dan, torej od 60€ do 90€ na mesec. Koliko šele, če imate družino!
S pomočjo programa torej v vsakem mesecu dejansko denar, ki bi ga namenili prehrani, ki vam ne koristi, porabite za koristno prehrano, zraven pa se dobite ljudi, ki vam razlozijo, kako upravljati s svojim telesom in kako novo prehrano pripraviti na noro okusen način!

2. 📚PRAKTIČNO ZNANJE – preventiva 📚

Ali veste, kaj bi jaz dala za to, da bi mi pri 12 letih, ko sem trpela za hudim zaprtjem, alergijami in astmo, nekdo povedal točno, s kaksno hrano grem lahko 3x na dan normalno na veliko potrebo in odpravim vse te alergije in tezko dihanje, ki me je oviralo pri športu in vsakdanjem življenju? Takrat takega programa ni bilo, ali pa jaz zanj nisem vedela, vi pa veste. In ne samo, da lahko odpravite tegobe, kot sem jih imela sama, lahko preprecite njihov nastanek.

3. 👥PODPORA ljudi, ki jim je uspelo 👥
Nasveti niso kaj prida vredni, ce prihajajo od nekoga, ki A) nima svojih rezultatov B) ne zna drugim pomagati do rezultatov. Žal je večina nasvetov, ki jih dobimo od svoje okolice ravno takšnega tipa. Tukaj pa ne gre za to. Nasveti, ki vam jih dajemo, so nasveti iz čiste prakse, nasveti ki so delovali ne le za nas, temveč tudi za naše stranke.

Lahko bi rekla še kaj, ampak bi bil potem ta post predolg, kot je že zdaj😅.

Aja, še to. Ker nam je v interesu vaš rezultat, smo se odločile, da vam ponudimo še dodatno opcijo ugodnosti! V kolikor se odločite, da se boste k rezultatu zavezali za 90 dni, vaša cena coachinga ne bo 231€, kolikor je redna cena za tri mesece, temveč zgolj 149€! Zakaj tri mesece? Ugotovili smo, da so naše prehranske navade tako zakoreninjene, da jih ne moremo v celoti izpuliti v 30 dneh, v 90 dneh pa so rezultati precej boljši!

Za prijavo mi pišite na zana@drugace.si